K-pop Tábor 2015 – Mimi Élményei

By September 11, 2015 K-pop No Comments

Sziasztok,

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok nektek, sokat jelent ez nekem. A K-pop tábort, a K-pop Cover Dance Fesztivál 2015-ös budapesti középdöntőjén nyertük, mint különdíj a GLORY-val. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert ha nem is volt meg az a bizonyos összhang a tagok között, amit szerettünk volna, akkor is nagyon szép eredményt értünk el! (Köszönöm lányok, peace) Mindannyian nagyon vártuk a tábort, és nagy kérdőjelekkel indultunk neki ennek az egy hétnek.

Idolater Kpop Camp-93 másolata

K-pop Camp 2015

A majdnem 7 órás vonat úton, sokszor vetődött fel, hogy vajon milyen lesz, mit fogunk csinálni, de abban egyet értettünk, hogy a csapat összhangjának építésében sokat fog segíteni. De talán a legnagyobb kérdőjelet az a kérdés hagyta. hogy vajon a táborozók körében, hogy tudunk majd megnyílni, és hogy ő el tudnak-e majd fogadni minket. Gondolom, ez a kezdeti feszengés sok emberben megvolt.  Mindezek után megérkeztünk, és bumm~ tévedtünk. Mindenki hiper-szuper aranyos és cuki volt, de akadt ott belevaló Hip-hop lover is. Mindenki annyira fantasztikus volt! Egymás majmoltuk fanolás szempontjából, és ha ugyanolyan BIAS-ra találtunk egy kisebb fangörcsöt lenyomtunk.

 

Idolater Kpop Camp-17 másolata

K-pop Camp 2015

Mikor csapatokra osztottak, minket majd pedig megint LEADER lettem, persze csak Dávid segítője, mert ő volt a titokban tartott Entertainmentünk leendő igazgatója volt. (Pszt! De ő erről a mai napig nem tud! ;)) A kezdetek mindig döcögősek, ez nálunk sem volt máshogy, de ahogy Hétfőről Keddre virradt, egyre jobban ellazultunk és egyre jobb csapattá kovácsolódtunk, ezért tudtuk a feladatokat oly’ könnyen venni épp úgy mint más csapatok is.

Nagyszerű programok mellett, kicsit egymást is megismertük és egy nagyszerű volt! Élveztem, minden egyes együtt töltött pillanatot. Együtt nevettünk, játszottunk, és szenvedtünk, miközben az Idolokat megszégyenítő tehetséggel táncoltunk a kiválasztott táncokat. De mondhat bárki bármit a Drága Camp Leadereink voltak a táncparkett ördögei. Illetve az ezt követő karaoke. Igaz, én nem tudtam énekelni, mert pont akkor ment el a hangom a fürdőzés miatt, de nagyon élveztem. (Életemben először sikerült a magas C-t kiénekelni! Jupííí! 😀 Bár még én sem hallottam, de tuti jó volt! ) Minden nagyon klappolt, és ez így volt rendjén.

 

Idolater Kpop Camp-28 másolata

K-pop Camp 2015

A késő estébe nyúló filmnézések, táncolások, karaokézések (van egyáltalán ilyen szó? O.o) és a reggeli Yeobeoseyo, majd a túl reggeli testnevelés óra felejthetetlen volt. Azóta sem végeztem semmilyen testmozgást, ami ennyire komoly, és precízen megtervezett lett volna! Hahaha.  Illetve ennyi kovászos uborkát sem ettem még soha életemben egy hét alatt, mint amennyit itt adtak. J

Szívem szerint, ha arra kérnének, hogy emeljek ki egy olyan programot, ami nagyon elnyerte a tetszésemet inkább elfutnék a kérdező elől, mert nem tudok a mai napig válaszolni erre a kérdésre. A Koreai nap (csütörtök) fantasztikus volt! Nekem ez volt az első alkalom, hogy ennyire intenzív tudást kapjak Koreáról egy napon belül, és ezért szeretnék Köszönetet mondani, mindenkinek. (Nagyon szépen köszönöm KKK, Lucia, Wicky és a többiek. Love & Peace!) Külön köszönet a Chilling Romance intenzív 3D-s hatása miatt. A szívem majdnem megállt, annyira boldog voltam, hogy majdnem leestem a székről, komolyan. A poén az az volt, hogy fehér pulcsik tökéletesen látszottak a koromsötétségben, de annyira elfoglalt voltam azzal, hogy feldolgozzam, mi is folyik körülöttem, illetve a filmben,  hogy mégis megijedtem. Szóval, bátran ajánlom mindenkinek a Kpop Camp 4D-s Cinema Centrumot, mert lenyűgöző! J

Ezután, pedig szomorúan vettük tudomásul, hogy az utolsó éjszakánkat töltjük a Balaton mellet a kis csapattal. Utolsó reggelünkön Dávid keltett minket, gyönyörű áriát adva mind a 30 táborozónak. ÉS! HAGYTAK MINKET SOKÁIG ALUDNI! Yey! Reggel, mikor megláttam Dávidot, egyből arra gondoltam, hogy bárcsak hamarabb kelltettek volna fel minket, mert az azt jelentette volna, hogy van még indőnk a táborban, amit együtt tölthetünk. De, nem így volt. Alig hogy felöltöztünk, és sminkeltünk – mert az mindig kell. -, egyből kint a szokásos helyen gyűltünk össze. De most nem a testnevelés óra miatt, hanem az utolsó közös programra, amivel a csapat egymásba vetett bizalmát tesztelték a Main-Leaderek.

Idolater Kpop Camp-257 másolata

K-pop Camp 2015

Ezután a tábor zászlóját kezünkbe véve, megcsináltuk a tábor utolsó közös képét. *szip-szip* Majd jött a legrosszabb rész. Össze kellett pakolni.

Szerintem, mindenki gondolta, hogy ennyire könnyű lesz összepakolni, de azzal senki sem számolt, hogy galád módon ennyire nehéz lesz az elválás. Könnyeket könnyek követtek, volt a ki próbált még erős maradni, de végül ha nem is a tábor helyen, de a vonatállomáson nála is eltört a mécses. Egymás vigasztalva sírtunk, mikor utoljára megöleltük egymást a majdnem 35 fokban…

Miközben ezeket a sorokat írom, szinte minden második mondatnál megállok, és visszatörlök egy egészet, hogy ne legyen annyira hosszú ez a bejegyzés, bár… még így is az lett. A kedves barátok, akik még a tábor elején, idegenek voltak, a mai napig hiányoznak, és a könnyeimmel küszködve gondolok az utolsó napra, amikor elváltunk. Ígéreteket tettünk, hogy újra látni fogjuk egymást, és megfogadtuk, hogy tartjuk a kapcsolatot, beszélgetni fogunk egymással.

Bárcsak Errort kapott volna a téridő kontinuum, úgy szerda környékén, hogy ne menjen tovább, vagy, hogy ne teljen ilye gyorsan.

13:28-kor végül a GLORY is elhagyta Révfülöpöt, magunk mögött hagyva Luciát és a többieket. A vonat úgy húsz perc múlva sok mindenkit elnyomott, én pedig merényletet végeztem a másik három alvó Angyalom ellen, mint igazi paparazzi. (Muhahaha, Evil Leader!)

Innen Debrecenből, millió puszit küldök az összes résztvevőnek, és izgatottam várom a következő alkalmat, hogy találkozhatunk! Örülök, hogy találkozhattam veletek, egy pillanatát sem bántam meg! Várom a következő közös LIVE fanolást együtt.

Szeretettel: Mimi

df

About Idolater

Leave a Reply

Follow Us on Facebook! Idolater