K-POP CAMP 2015

 

A 2015-s K-pop Tábor egy egyedi kezdeményezés, hiszen Magyarországon ez az első öt napos a koreai kultúrával részletesen foglalkozó rendezvény. Szervezője az Idolater, amely egy 2015 januárjában létrejött koreai és K-pop rendezvényekre specializálódott rendezvényszervező csapat, támogatója a KOFICE és a magyarországi Koreai Kulturális Központ.

Az ingyenes részvételt, a KOFICE 2015-s pályázatára az Idolater által benyújtott sikeres pályázati anyag teszi lehetővé.

A hazai rajongók megismerkedésének ösztönzése mellett, a program célja, hogy a résztvevők a koreai pop zenén túl, a kultúrát is mélyebben megismerjék.

Ennek fényében történelmi, nyelvi, tradicionális zene, illetve tánc és gasztronómiai programokon vehetnek részt a táborozók, amelyek oktatói a kultúra kiemelkedő hazai képviselői.

Ha szívesen tanulnál néhány lépést a koreai tradicionális táncból, ha bátran bizonyítanád előadói képességedet egy karaoke partin, ha érdekel, hogy alakult az évszázadok során a kultúra vagy elkészítenéd az egyik legnépszerűbb koreai ételt, akkor ITT a helyed!

 

Supported by:
KOFICEkkk